Skip to content Skip to footer

Piercer

E-mail: info@a4l.nl
Address: Rademacherstraat 18, 3201BJ te Spijkenisse
Brief info

Indi is al sinds heel jongs af aan aan het leren om piercings te zetten, inclusief alle details. Indi heeft dit ook al heel snel onder de knie gekregen en is al vroegtijdig begonnen met mensen een stukje vreugdiger maken met een leuk accessoire op hun lichaamsdelen.

Sinds Juni 2022 is Indi een deel van ons team. en niet schrikken, want indi is in 2006 pas geboren! Haar vaardigheden voor het piercen en de omgang van klanten zijn niet zo jong. Heb jij altijd al een piercing gewild, hoe apart deze ook is? of een bepaalde stijling met extraordinaire piercings op een bepaalde plek? indi kan het voor je regelen. Indi zit nog wel op school en is daarom niet altijd beschikbaar. wil je een piercing zetten bij haar? vraag de beschikbaarheid via @geliefdepiercings op instagram of bel de studio!

Alvast veel plezier met je piercing(s) 😊

Indi's Services

Wij zijn er
Voor Jou

Welkom bij Art4Life, een toonaangevende tattoo- en piercingstudio. Onze getalenteerde artiesten bieden kunstzinnige tattoos en professionele piercings. Wij zijn ook trots om hoogwaardige producten, lasertechnologie en cursussen aan te bieden. Boek vandaag nog en ontdek onze topkwaliteit en expertise.

Art4Life Tattoo Studio © 2023 . All Rights Reserved.