Skip to content Skip to footer

KUNSTENAAR / TATOEËERDER

E-mail: info@a4l.nl
Address: Rademacherstraat 18, 3201BJ te Spijkenisse
Brief info

Maak kennis met Angela Anatolyivna Pohorila, zij is een kunstenaar en tatoeëerder uit Oekraïne. Ze is geboren op 27 juli 1984. Angela woonde haar hele leven in Oekraïne voordat ze naar Nederland verhuisde. Ze kwam hier omdat de oorlog haar verdreef uit haar geboorteland. Maar de oorlog heeft haar niet vernietigd.
Ze barst van de creativiteit en haar muze liet haar niet los. Ze studeerde op jonge leeftijd in Oekraïne en creëerde haar hele leven creatieve ontwikkeling.

Haar talent werd haar doorgegeven door haar vader, daarom signeert ze haar schilderijen met haar zogenaamde ‘meisjesnaam’.

Als kind bewonderde ze de schilderijen van Boris Vallejo, dus in haar schilderijen en andere kunstwerken zijn er ook vleugjes fantasie opgedaan. soms zelfs in portretkunstwerken.

Haar iconen bevinden zich in de Kiev-Pechersk Lavra en in andere kerken in Oekraïne en in het buitenland.
Haar portretten zijn ook verspreid in vele hoeken in Oekraïne. Nu ze in Nederland woont en een veilige werkplek heeft, houdt ze zich weer helemaal bezig met schilderen of portrettekenen.

De laatste jaren was ze gefascineerd door de kunst van het tatoeëren, een ander pad in haar reeds bestaande pad. net als in haar schilderijen en tekeningen houdt ze ook erg van realisme met een vleugje fantasie en kleur in haar tattoo-stijl.

Nu had ze een geweldig team onder leiding van Julian Suarez bij Art4life Body art & gallery, waar ze haar reis kan vervullen door nieuwe kunstwerken te maken en nieuwe wegen in haar tattoo-reis te creëren.

Angela's Specialiteiten

Wij zijn er
Voor Jou

Welkom bij Art4Life, een toonaangevende tattoo- en piercingstudio. Onze getalenteerde artiesten bieden kunstzinnige tattoos en professionele piercings. Wij zijn ook trots om hoogwaardige producten, lasertechnologie en cursussen aan te bieden. Boek vandaag nog en ontdek onze topkwaliteit en expertise.

Art4Life Tattoo Studio © 2024 . All Rights Reserved.