Crew

Wat is een studio zonder artiesten?

 

Naam: Julian Suarez

Geboorte Land: Colombia

Functie: Hoofd Tatoeëerder / Shop eigenaar

Style: Japans

 

Biografie: In 1995 begonnen met het zetten van tatoeages en heb gewerkt in verschillende studio’s in Colombia. In 2000 ben ik naar Europa gekomen om mijn carrière verder en beter uit te breiden. In Nederland ben ik bij Art4Life terecht gekomen en heb daar een tijd gewerkt. Nu ben ik inmiddels al langere tijd eigenaar van Art4Life. Mijn specialisme in het tatoeëren is traditionele Japanse tatoeages. Dit doe ik het liefst en ik zet ze graag naar mijn eigen ontwerp.

 

 

 

 

 

 Meer Informatie… 


Naam: Alvaro Carvajal

Geboorte Land: Colombia

Functie: Tatoeëerder / Mede eigenaar

Style: Realisme Black & Gray / Color, New School

Biografie: Ik ben geboren op 31 december 1986 in Buga Valley gelegen in Colombia.
Vanaf jongs af aan ben ik al een illustrator en tatoeëerder sinds mijn 20ste. In de jaren ben ik afgereisd naar meer dan 10 landen om de fijne kneepjes van het tattoeeren te leren en uit te kunnen groeien tot waar ik vandaag de dag ben gekomen. Momenteel ben ik eigenaar van AC tattoo Studio  met een studio in Buga en in Quito gelegen in Ecuador. Sinds eind 2019 ben ik mede eigenaar van Art 4 Life in Spijkenisse.

 

 

 

 

 

 

Meer Informatie…


Naam: Björn de Rooij

Geboorte Land: Nederland

Functie: Tatoeëerder

Style: Cartoonistische

Biografie: Björn de Rooij is een tatoëerder met 12 jaar ervaring die bekend staat om zijn cartoonische style en coverwork, daarnaast beheert hij ook een custom lettering. Naast tattoëeren maakt hij ook kunst in de corm van muurschilderingen, schilderijen, illustraties tot licht beeldhoudwerk en het customizing van vooral schoenen maar ook kleding en alle andere voorwerpen. De interesse in kunst kwam al op vroege leeftijd naar voren doordat het kunstenaars gevoel enkele generaties terug gaat en zo al vroeg met verf, potlood en alle andere vormen van kunst benodigdheden in aanraking kwam. Uiteindelijk zorgde dit ervoor dat hij een talentvolle graffiti artiest werd, waar ook zijn cartoonische style vandaan komt.

 

 

 

 

 

Meer Informatie…


Naam: Shane Hill

Geboorte Land: Nederland

Functie: Leering Tatoeëerder

Style: Crosshatching / Dot-/line work

Biografie:Mijn naam is Shane Hill, 26 jaar oud. Van kleins af aan heb ik mijn passie gevonden in tekenen waar ik nog steeds het liefst elke dag mee bezig ben. Om die reden leek de opleiding Grafisch Vormgeven mij dus ook een logisch vervolg. Tijdens mijn opleiding en loopbaan binnen deze branche heb ik veel geleerd, een hoop mooie dingen gemaakt en heel veel plezier gehad. Het enige wat ik steeds meer ging missen was het ouderwets tekenen met pen en papier. Sindsdien ben ik interesse gaan ontwikkelen voor tatoeëren. Na veel tattoo designs te hebben getekend voor vrienden en kennissen heb ik mijn roeping gevonden, tatoeëren. Ik ben augustus 2019 begonnen als leerling tatoeëerder bij de tattoo studio Art4Life in Spijkenisse onder leiding van Julian Suarez. Met oog voor detail hoop ik nog veel mooi werk te kunnen afleveren!

 

 

Meer Informatie…