Crew

Wat is een studio zonder crew?


Naam: Julian Suarez

Geboorte Land: Colombia

Functie: Hoofd Tatoeëerder / Shop eigenaar

Style: Japans

 

Biografie: In 1995 begonnen met het zetten van tatoeages en heb gewerkt in verschillende studio’s in Colombia. In 2000 ben ik naar Europa gekomen om mijn carrière verder en beter uit te breiden. In Nederland ben ik bij Art4Life terecht gekomen en heb daar een tijd gewerkt. Nu ben ik inmiddels al langere tijd eigenaar van Art4Life. Mijn specialisme in het tatoeëren is traditionele Japanse tatoeages. Dit doe ik het liefst en ik zet ze graag naar mijn eigen ontwerp.

 

 

 

 

 

 

 Meer Informatie… 


Naam: Alvaro Carvajal

Geboorte Land: Colombia

Functie: Tatoeëerder / Mede eigenaar

Style: Realisme Black & Gray / Color, New School

 

Biografie: Ik ben geboren op 31 december 1986 in Buga Valley gelegen in Colombia.
Vanaf jongs af aan ben ik al een illustrator en tatoeëerder sinds mijn 20ste. In de jaren ben ik afgereisd naar meer dan 10 landen om de fijne kneepjes van het tattoeeren te leren en uit te kunnen groeien tot waar ik vandaag de dag ben gekomen. Momenteel ben ik eigenaar van AC tattoo Studio  met een studio in Buga en in Quito gelegen in Ecuador. Sinds eind 2019 ben ik mede eigenaar van Art 4 Life in Spijkenisse.

 

 

 

 

 

 

Meer Informatie…


Naam: Shane Hill

Geboorte Land: Nederland

Functie: Leering Tatoeëerder

Style: Crosshatching / Dot-/line work

 

Biografie: Mijn naam is Shane Hill, 26 jaar oud. Van kleins af aan heb ik mijn passie gevonden in tekenen waar ik nog steeds het liefst elke dag mee bezig ben. Om die reden leek de opleiding Grafisch Vormgeven mij dus ook een logisch vervolg. Tijdens mijn opleiding en loopbaan binnen deze branche heb ik veel geleerd, een hoop mooie dingen gemaakt en heel veel plezier gehad. Het enige wat ik steeds meer ging missen was het ouderwets tekenen met pen en papier. Sindsdien ben ik interesse gaan ontwikkelen voor tatoeëren. Na veel tattoo designs te hebben getekend voor vrienden en kennissen heb ik mijn roeping gevonden, tatoeëren. Ik ben augustus 2019 begonnen als leerling tatoeëerder bij de tattoo studio Art4Life in Spijkenisse onder leiding van Julian Suarez. Met oog voor detail hoop ik nog veel mooi werk te kunnen afleveren!

 

 

 

 

Meer Informatie…


Naam: Bryan N. de Bruin

Geboorte Land: Nederland

Functie: Webmaster / Foto/videograaf / Portier

 

Biografie: Mijn naam is Bryan, ik ben de webmaster van Art 4 Life. Sinds 2008 ontwikkel ik hobbymatig WordPress website’s. Op een gegeven moment kwam er veel vraag naar het ontwikkelen van websites en heb ik besloten om in 2020 BlueBee Productions op te richten waarbij Art 4 Life mijn grootste begin project is. Naast het ontwikkelen en onderhouden ik deze website, ben ik ook de portier bij Art 4 Life.

 

 

 

 

 

 

 

Meer Informatie…