Skip to content Skip to footer
€0,00 0

Over ons

Ons verhaal

Waarom onze tattoo studio?

Al sinds 2004 is Art4Life Tattoo Studio een bekend gezichten in Spijkenisse. Na vele mooie jaren in de Voorstraat van Spijkenisse gevestigd geweest te zijn, hebben wij besloten onze studio in een kleiner pand te vestigen. Wij hebben dan ook veel klanten mogen helpen, prachtige tatoeages kunnen maken en vele mensen blij mogen maken met een prachtig ontwerp.

Ons team met professionele tatoeëerders en piercers staan altijd voor u klaar om u te woord te staan, over bijvoorbeeld het laten zetten van een prachtige tatoeage of een piercing.

Mocht uw toch nog vragen hebben, loop gerust binnen en anders kunt u ook onze handige contact knop op de website gebruiken om in contact te komen met ons doormiddel van bellen, WhatsAppen of mailen.

Wat ons klanten zeggen

Zeer goede specialisten die echt weten waar ze mee bezig zijn maken echte kunstwerken

Tom

Top tattoo shop waar je altijd goed geholpen woord zeker en aanrader om hier voor u tattoo heen te gaan

Jeroen

Al jaren vaste klant bij deze tattoo shop, vriendelijke gasten, nette shop en goede sfeer. Zeker een aanrader!

Bianca

Uitstekende tattooshop in Rotterdam, het beste wat je kunt vinden, een geweldige deal en aandacht niet eens in je huis. Gefeliciteerd ik kom terug

Dani

Belde om kwart over 6 of iemand mij dezelfde avond kon inke, en ik had gelijk om half 8 een afspraak. Superlief hij was van thuis helemaal terug gereden alleen voor mijn tattoo! Super mooi geworden.

gracias por mi tatuaje!

Isabella

Getalenteerde mensen, vriendelijk en creëren mooi en supergaaf werk. ik ben blij met de mijne vandaag.

Thx

Andjana

Gezellige shop, met veel talent! Je kan er terecht voor vrijwel alle stylen en ze zijn ook zeker flexibel. zeker een aanrader om een keer langs te komen voor een tattoo of piercing.

Meriam

Gezellige sfeer, professioneel en hygiënisch. Shop is ook erg leuk ingericht, je voelt je gelijk welkom en uiteraard egg tevreden met de tattoo. Kom zeker terug!

Cynthia

Super goeie gasten en even een extra boost voor Julian Suarez voor de meesterlijke tattoo die hij aan het zetten is. Thnks maatje

Nick

Super shop! Blij met mijn tatoeages!

Maroussia

Wij zijn
hier voor u

© 2004-2021 Art4Life Tattoo Studio. Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld door Een Prachtige Website

NederlandsEnglishEspañol
error: