Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Een tattoo is een verfraaiing van uw lichaam, maar soms voelt dat niet zo. U heeft spijt van een keuze die u in het verleden of recent gemaakt hebt. Uw tattoo laten verwijderen is dan een goede optie. Gelukkig hebben wij dé oplossing.

Waarom een pico laser behandeling?

Met de pico laser behandelen we de huid op een veilige en effectieve manier. Door middel van deze behandeltechniek zijn we in staat om heel selectief bepaalde delen van de huid te behandelen. De pico laserbehandeling gebruiken we onder andere voor de volgende doeleinden:

  • Pigmentvlekken verwijderen
  • Melasma verminderen
  • Verwijderen van tatoeages
  • Verwijderen van permanente make-up

Hoe werkt de pico laser?

De pico laser werkt, net als andere lasers, door middel van lichtpulsen. Het grote verschil met traditionele lasers is dat de pico laser lichtpulsen produceert van slechts een picoseconde. Dit is 1000 keer sneller dan traditionele lasers die werken met de snelheid van een nanoseconde. Het grote voordeel hiervan is dat de puls zo krachtig is, dat (inkt)pigmenten worden verpulverd in veel kleinere deeltjes dan bij andere lasers. Omdat de deeltjes zo klein zijn, voert het lichaam ze sneller af. Hierdoor zijn minder behandelingen nodig. Daarnaast is het met de pico laser mogelijk om heel precies de juiste plek te behandelen, waardoor de ‘gezonde’ huid gespaard blijft.

De pico laser behandeling

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een consult met de huidtherapeut. In dit consult worden uw wensen en verwachtingen besproken en vertelt de huidtherapeut hoeveel behandelingen zij verwacht dat u nodig heeft en wat dit u gaat kosten. Tijdens de behandeling zelf krijgt u eerst een beschermbril op. Vervolgens richt de huidtherapeut de pico laser op de juiste plaats en geeft ze meerdere lichtpulsen. De behandeling wordt over het algemeen niet als erg pijnlijk ervaren. Het is indien gewenst wel mogelijk om de huid tijdens de laserbehandeling te koelen met een speciale coolpack.

Na de behandeling

Na de behandeling is het erg belangrijk dat u uw huid beschermt tegen de zon. Daarnaast kunt u beter geen make-up gebruiken op de behandelde huid. Mogelijke bijwerkingen van de pico laserbehandeling zijn onder andere roodheid, zwelling, jeuk, een branderig gevoel en blaarvorming. Meestal zijn deze bijwerkingen na drie dagen helemaal weggetrokken.

Wil u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult voor meer informatie over het verwijderen van tatoeages? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op per telefoon of WhatsApp op 0181 37 50 91. U kunt uiteraard ook altijd even binnen lopen in onze studio, welke elke dag geopend is van 10:00uur t/m 18:00 en op koopavonden (donderdag) tot 20:00uur.

Wij zijn
hier voor u

© 2004-2021 Art4Life Tattoo Studio. Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld door Een Prachtige Website

NederlandsEnglishEspañol
error: