Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huisregels

Huisregels die wij hanteren, om het voor onze tattoo artiesten en klanten zo veilig mogelijk te houden

 1. Bij het maken van een afspraak vragen wij een aanbetaling van 50%. Het aanbetaalde bedrag zal worden verrekend met de totaalprijs.
 2. Bij het maken van een afspraak om een piercing te laten zetten, vragen wij aan minimale aan betaling van €20,-. Dit is uiteraard afhankelijk van de type piercing.
 3. In geval van verhindering wordt je verzocht minimaal 24 uur van tevoren hiervan bericht te geven, zodat we de afspraak kunnen verzetten. Bij annulering, te laat komen of geen bericht vervalt de aanbetaling en krijgt u geen restitutie.
 4. Als u een afspraak gemaakt heeft binnen 24 uur en in geval van verhindering wordt u verzocht minimaal 3 uur van tevoren hiervan bericht te geven, over het aanbetaalde bedrag ontvangt u geen restitutie maar schrijven wij een tegoed bon of wij verzetten uw afspraak.
 5. Bij Art 4 Life Tattoos werken wij strikt volgens de geldende regels van de GGD.
 6. I.v.m hygiëne wat verwacht wordt van de GGD, verwachten wij van onze gasten hier ook rekening mee houden. Dit door zelf hygiëne ook hoog te stellen.
 7. De studio betreden is geheel op eigen risico.
 8. Het is niet toegestaan om kopiëren/foto’s te maken van ontwerpen die in onze shop ontworpen zijn of ter bezichtiging worden aangeboden. Eigen tekeningen of welke speciaal voor u ontworpen zijn door Art 4 Life wordt eenmalig gezet.
 9. Wij zetten geen tattoos/piercings als er sprake is van alcohol en/of drugs gebruik.
 10. Iedere clienten moet een toestemmingsformulier invullen. Ook zullen we, indien nodig een kopie van uw geldige legitimatie maken, dit voor onze boekhouding en regelgeving van de GGD.
 11. Wij zetten geen piercings bij personen onder de 12 jaar.
 12. Onder de 16 jaar zetten wij geen intiem piercings en geen tepel piercings.
 13. Als u nog geen 16 jaar bent, dan moet u een ouder/voogd meenemen om samen het toestemmingsformulier in te vullen. De ouder/voogd moet aanwezig zijn bij het zetten van de tattoo.
 14. Neem altijd een ID mee zo aan te tonen hoe oud u bent. Dit geldt ook voor de ouder/voogd.
 15. Het eventueel bijwerken van de tattoo (mits dit nodig is) moet gebeuren na 6 weken en binnen 3 maanden nadat de tattoo gezet is. Het bijwerken in die tijd is gratis. Daarna zijn de kosten voor eigen rekening
 16. Kom u uw gemaakte afspraak van de kleurgarantie niet na, dan vervalt alle garantie. Eventuele nieuwe afspraken voor bijkleuren worden dan in rekening gebracht.
 17. Huisdieren zijn i.v.m de hygiëne richtlijnen niet toegestaan binnen in de shop.
 18. Het nuttigen van eten en drinken is alleen toegestaan in de wachtruimte, uiteraard verwachten wij dat u de eventuele rommel hiervan netjes wordt opgeruimd.
 19. Geen kleine kinderen in de shop.
 20. Neem niet uw hele familie en/of vriendengroep mee i.v.m de beperkte ruimte, het is geen hangplek.
 21. Het is niet toegestaan om te roken in de shop.

Wij zijn er
Voor Jou

Welkom bij Art4Life, een toonaangevende tattoo- en piercingstudio. Onze getalenteerde artiesten bieden kunstzinnige tattoos en professionele piercings. Wij zijn ook trots om hoogwaardige producten, lasertechnologie en cursussen aan te bieden. Boek vandaag nog en ontdek onze topkwaliteit en expertise.

Art4Life Tattoo Studio © 2024 . All Rights Reserved.